Kylie Jenner katuu raskauttaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanista ei ole vielä vahvistettu perheen nuorimman sisaruksen Kylie Jennerin raskautta. Paljastus tehdään todennäköisesti siten, että uutisen avulla saadaan mahdollisimman paljon televisiokatsojia Kylien omaa nimeä kantavalle realityohjelmalle. Nyt 20-vuotias Kylie Jenner on katunut koko raskautta.

Nuori liikenainen on joutunut elämään hyvin erilaista arkea raskaana ollessaan. Vauvan tulo on vaikuttanut kaikkeen, ja jopa hänen parisuhteensa on nyt alkanut rakoilla. Lapsen isä Travis Scott on parhaillaan kiertueella, eikä tee elettäkään, että ehtisi välillä raskaana olevan tyttöystävän luoksen. Kylie Jenner ei puolestaan jaksa enää matkustaa miehensä mukana esiintymispaikoilla.

RadarOnlinen mukaan Kylie Jenner on saamassa hermoromahduksen, koska raskausaika on muutenkin vaikuttanut hänen hyvinvointiinsa ja mielialaansa negatiivisesti. Travis Scottin huoleton elämäntyyli on saanut Kylie Jennerin raivon partaalle, koska hän tuntee olevansa onnettomampi kuin koskaan aiemmin.