Näin syöt rapisevat herkut elokuvateatterissa – kukaan ei huomaa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvateattereissa moni haluaa nautiskella elokuvan katsomisesta herkkujen kera. Suosittuja elokuvaherkkuja ovat popkornit ja makeiset, mutta toisinaan ihmiset tuovat elokuviin mukanaan myös omia välipaloja, jotka saattavat olla rapisevissa kääreissä.

Moni pitää kiusallisena sitä, että vieressä istuva syö äänekkäästi tai omasta syömisestä kuuluu ääniä. Nyt Gus Johnson -niminen koomikko on julkaissut hauskan videon, jossa hän näyttää miten kovaäänisesti rapisevat ruoat pystyy nauttimaan kesken elokuvan mahdollisimman huomaamattomasti.

YouTube-videolla nähdään miten Gus Johnson synkronoi oman herkuttelunsa elokuvan äänien kanssa. Mies ajoittaa sipsipussin avaamisen ja muun rapistelun elokuvan musiikin kanssa, minkä vuoksi hän uskoo pystyvänsä nauttimaan eväistään kenenkään huomaamatta.