Thorin vasarasta työkalupakki – tosifanin unelmalahja

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ukkosenjumala Thor on Marvel-kustantamon myyttinen hahmo, jonka kädessä kulkee Mjolnir-niminen sotavasara. Nyt vasarasta on luotu kaikkien viikinkijumalaa fanittavien pakkohankinta. Legendaarinen vasara toimii työkalupakkina.

ThinkGeek-verkkokauppa on ottanut myyntiin 44-osaisen työkalupakin, joka on ulkomuodoltaan viikinkijumala Thorin käyttämän sotavasaran kaltainen. Työkalusetissä on kaikki tarpeellinen kodin pieneen nikkaroimiseen. Tuote on virallisesti Marvelin lanseeraama.

Työkalupakissa on vasaran ja mittanauhan lisäksi jakoavaimia, ruuvimeisseleitä, pihtejä ja jopa suojalasit. Setti on erinomainen lahjaidea tosifanille tai muuten vain pientä työkalusarjaa tarvitsevalle. Tuo maksaa sata dollaria, eli 85 euroa.

Think Geek
Think Geek