Alpakka-pölyhuiskusta tuli hittituote

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Laamaeläimet ovat suloisia sorkkasankareita, joihin kuuluu laamojen lisäksi alpakoita, guanakoja ja vikunjia. Kuljetusjuhdiksi jalostetut laamat ja alpakat ovat nykyisin myös suosittuja maatalouseläimiä.

Nyt laamaeläinten ihailu on heijastunut jopa siivoustarvikkeiden valmistamiseen, sillä markkinoille on tullut söpö laamapölyhuiska. Vaaleanpunainen ja pörröinen pölynkerääjä tekee siivouksesta huomattavasti hauskempaa, ja laamaa muistuttava huiska houkuttelee myös perheen lapset mukaan siistimispuuhiin.

Llama Duster -nimisiä tuotteita on myynnissä Amazon-verkkokaupassa. Tuotteen esitellyt Odditymall on kuvasto, jonka valikoimassa olevia tuotteita harvoin löytää tavallisen supermarketin hyllyltä.

Funny Duster

He's bendable and the perfect dusting companion.👉 odditymall.co/bbuic

Publié par Odditymall – Gadgets sur samedi 9 décembre 2017