Hiukset nopeasti pikkujoulukuntoon – kampaajan 5 vinkkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa työpaikoissa pikkujoulut aloitetaan kesken työpäivän tai heti työpäivän päätteeksi. Tämä voi tuottaa etenkin naispuolisille työntekijöille hieman päänvaivaa, koska moni haluaisi ehostaa itseään iltaa varten, mutta ei kuitenkaan haluaisi tulla aamulla töihin täysin laittautuneena.

Kampaaja Phillipe Tholimet antoi Good Housekeeping -sivustolle parhaat neuvonsa, joiden avulla naiset saavat hiuksensa pikkujoulukuntoon nopeasti vaikkapa työpaikan taukotiloissa.

1. KuivashampooKuivashampoon avulla hiuksiin saadaan nopeasti enemmän tuuheutta ja rakennetta. Näin saat lisää nostetta esimerkiksi aamulla tehtyihin rantalaineisiin tai jo hieman likaantuneisiin hiuksiin.

2. HiuskoristeetHiuksiin saa nopeasti näyttävyyttä ja juhlavuutta erilaisilla hiuskoristeilla ja nauhoilla.

3. KihartaminenMikäli pystyt kihartamaan hiuksesi esimerkiksi työpaikan vessassa, ota kiharrin mukaan laukkuusi aamulla. Jo muutaman loivan laineen tekeminen hiusten etuosaan antaa hiuksille uuden ilmeen.

4. VolyymiTuuheuta hiuksesi suihkauttamalla hiusten tyveen joko kuivashampoota tai rakennesuihketta. Tämän jälkeen pidä päätä alas päin ja hiero päänahkaa ja hiusten tyveä noin 30 sekunnin ajan. Kun nostat pään ylös, hiukset näyttävät siltä kuin ne olisi juuri kuivattu.

5. PonihäntäPitkähiuksisten nopea, näyttävä ja helppo kampaus on korkealle nostettu ponihäntä. Piilota ponnari kietaisemalla hiussuortuva hiuslenkin ympärille ja juhlavampi kampaus on valmis.