Rebel Wilson: ”Miestähti pyysi työntämään sormen anukseensa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma rypee parhaillaan seksiskandaalien kourissa. Lukuisat näyttelijät ovat paljastaneet kauhukertomuksiaan julkisuuteen siitä, kuinka Hollywoodin vaikutusvaltaiset miehet ovat käyttäneet seksuaalisesti hyväksi muita alalla työskenteleviä. Yksi tarinansa jakaneista on näyttelijätär Rebel Wilson.

Esimerkiksi Morsiusneidot-elokuvasta tunnettuksi tullut australialainen 37-vuotias näyttelijätär on kertonut kokemuksistaan Twitterissä. Nainen kertoo tunnetun miesnäyttelijän pyytäneen hänet huoneeseen. Sen jälkeen mies oli pyytänyt toistuvasti Wilsonia panemaan sormensa miehen peräaukkoon. Nainen on kieltäytynyt ja lähtenyt huoneesta ulos.

Rebel Wilson oli soittanut managerilleen ja lakimiehelleen tehdäkseen valituksen studiosta. Hän halusi turvata selustansa tulevaisuuttaan ajatellen. Yksi tähden edustajista oli ottanut Wilsoniin myöhemmin yhteyttä uhkailumielessä vaatien, että nainen olisi vaikutusvaltaiselle miesnäyttelijälle mukava ja tukisi henkilöä.

Wilson kieltäytyi, ja on sittemmin jakanut tarinansa vieläkin yksityiskohtaisemmin satojen alalla työskentelevien henkilöiden kanssa. Miesnäyttelijän nimeä ei ole paljastettu julkisuuteen, mutta News.com.au-sivusto on julkaissut vuonna 2014 uutisen samankaltaisesta paljastuksesta, jossa miesnäyttelijäksi on osoittautunut Borat-elokuvien päähenkilö Sacha Baron Cohen.