Ihmis-Ken leikkauspöydällä jo 60. kertaa – nenä ja silmäkulmat operoitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaisen Rodrigo Alves on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa, joissa hänen ulkonäköään on muokattu muistuttamaan elävää nukkea. Äskettäin hän vietti kehon ja mielen puhdistuskuurin Intiassa, mutta palattuaan suuntasi suoraan leikkauspöydälle.

Ihmis-Keninä tunnetuksi tullut Rodrigo Alves oli nyt leikkauspöydällä jo 60. kertaa, joten hänelle se on jo rutiinia. Yhteensä mies on käyttänyt leikkauksiin yli 400.000 dollaria. Tällä kertaa hänen nenänsä ja silmäkulmansa operoitiin uuteen uskoon. Äskettäin Alves pidätettiin Dubaissa, koska passikuva ei enää näyttänyt häneltä.

34-vuotias Rodrigo Alves oli äskettäin Intiassa työmatkalla, sillä esitti Bollywood-elokuvassa tanskalaista prinssiä. Elokuva ilmestyy ensi vuonna. Alves kertoo kokeneensa eräänlaisen valaistumisen Intiassa vierailemisen aikana, ja aikoo matkustaa maahan pian uudelleen.

Splash
Splash
Splash
Splash