Vodkarekka kaatui maantielle – viina virtasi kirjaimellisesti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasilaista vodkaa kuljettanut rekka kaatui Philadelphiassa, Yhdysvalloissa. Tie suljettiin onnettomuuden takia, vaikka kerrankin moni olisi mennyt lähemmäs onnettomuuspaikkaa vapaaehtoisesti. Vodkapullojen kerääminen ja uudelleen lastaaminen kesti tuntikausia.

Teksasilaista Tito’s Vodkaa kuljettanut rekka kaatui aamuyöllä, Daily News uutisoi. Alkoholia kuljettaneen rekan kuljettaja säästyi ilman vammoja onnettomuudessa. Rekka kaatui kello 04.45, joten tielle levinneestä lastista olisi ollut suunnattomasti iloa esimerkiksi jatkoille ohi kulkevalle porukalle.

Harmi, että tien vieressä ei virrannut kivennäisvettä, koska silloin olisi ollut ainekset kunnon Luontoäidin tarjoamiin drinkkikemuihin. Tito’s Vodka on käsintehtyä ja maissista valmistettua alkoholia. Tuotteessa on 40 prosenttia alkoholia.