Supermalli kasvatti kainalokarvat – poseeraus tyrmistyttää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehti julkaisi viime vuoden joulukuussa seksikkään joulukalenterin. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastui jokin julkisuuden valokeilassa paistatteleva kaunotar, joka esiintyi viettelevissä kuvissa ja seksikkäällä videolla. Tänä vuonna lehti on päättänyt toteuttaa kalenterin uudelleen.

Kalenteri tarjoilee joulukuussa joka päivä aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. Videoilla on nähty jo muun muassa Emily Ratajkowski, Ashley Graham ja Sara Sampaio. Kalenterin 11. luukussa viettelee mallikaunotar Gigi Hadid.

Gigi Hadid varjonyrkkeilee ja venyttelee LOVE Advent 2017 -kalenterin uusimmalla videolla. Hadid on moneen otteeseen esitellyt nyrkkeilyharrastustaan, minkä vuoksi videon teema olikin tänä vuonna mallille erittäin sopiva.

Upean toteutuksen sijaan ihmisten huomio keskittyi kuitenkin tämän videon kohdalla naisen pitkiin kainalokarvoihin, joita haluttiin selvästi esitellä katsojille. Niitä on nyt ihmetelty laajasti somessa, jossa pohditaan nyt pitäisikö kainalokarvoista tulla trendi.