Koira oli pehmolelulle kateellinen: ”Jos katse voisi tappaa…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat omistajaltaan saamaansa huomiota ja osaavat sitä myös kerjätä monilla eri tavoilla. Moni lemmikinomistaja on saanut huomata, että koirat voivat olla myös mustasukkaisia muiden lemmikkien ja perheenjäsenten saamasta huomiosta.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa siperianhusky on kateellinen pehmolelulle, joka muistuttaa myös siperianhuskya ulkonäöltään. Pehmolelun saamat hellyydenosoitukset ovat selvästi laukaisseet koirassa kateuden, jota se osoittaa antamalla vihaisimman katseen pehmolelun suuntaan.

Omistaja näyttää tietävän, että sen koiraa ärsyttää pehmolelun saama huomio ja rapsutukset. Mies ehtii silittelemään pehmolelua vain pienen hetken ennen kuin koira jo nappaakin pehmolelun itselleen omistajansa käsistä.