Näitä piirteitä miehet arvostavat naisissa – eivät liity aina ulkonäköön

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Älykkäitä, huumorintajuisia ja rentoja naisia pidetään yleisesti naarasjoukon kultakimpaleina. Mikäli neitokaiselle on myös suotu miehen silmiä miellyttävä ulkonäkö, on hän varmasti haluttua kauraa sinkkumarkkinoilla. Tätä mieltä ovat kaksilahkeiset.

Miesten mukaan on seksikästä, jos naisella on tunneälyä sekä tarpeeksi kykyä muodostaa rationaalisia ja loogisia päätöksiä elämän kaikilla osa-alueilla. YourTangon mukaan miehet arvostsvat naisissa paljon muutakin kuin tietynlaista ulkonäköä. Heidän mielestään on seksikästä, jos nainen on rehellinen ja aito.

Harva jaksaa kiinnostua mököttävistä ja aina elämään epäileväisesti tai kielteisesti suhtautuvista naisista. Iloiset ja elämänmyönteiset neitokaiset viehättävät enemmän. Sitä paitsi naiset ovat usein kauniimpia hymyillessään. Herrat osaavat arvostaa myös naisia, jotka suhtautuvat asioihin tasavertaisuuden ja reilun pelin kautta. He antavat miestensä olla sellaisia kuin ovat.

Miehille on myös äärimmäisen tärkeää saada omaa aikaa. Se ei tarkoita sitä, että nainen tai perhe olisi heille toissijainen asia. Kaksilahkeiset tarvitsevat usein enemmän itsenäisiä hetkiä ja aikaa ystäviensä kanssa. Kun nainen ymmärtää tämän, saa hän mieheltään varmasti ylistyssanoja ja kehuja hyvästä itsetunnosta.