Upea Ruby Rose sädehti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen naistähti Ruby Rose nousi taannoin raketin tavoin julkkistähdeksi kun hänet nähtiin Orange Is The New Black -televisiosarjassa. Sen jälkeen sekä naisten että miesten mieleen oleva näyttelijätär on esiintynyt myös xXx: Return Of Xander Cage -elokuvassa.

Nyt 31-vuotias kaunotar nähtiin Pitch Perfect 3 -musikaalielokuvan maailman ensi-illassa Los Angelesissa. Nainen ihastutti upeassa Elle Saabin suunnittelemassa iltapuvussa, joka sopi väritykseltään naiselle täydellisesti.

Iltapuku loisti upeasti kahdessa eri sävyssä vaihtuen tummasta vähitellen puvun alaosassa loistavaan turkoosiin. Puvun ja naisen tatuointien värit täydensivät kauniisti toisiaan. Mekon yläosa oli tyylikkään läpikuultavaa materiaalia, ja naisen rinnat oli peitetty huomaamattomasti ihonsävyisillä liiveillä.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News