Kissa yritti varastaa ruokaa – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat herkutella erilaisilla ruoilla aina kun vain haluavat. Lemmikeillä ei olekaan ihan niin helppoa ja ne joutuvatkin olemaan täysin omistajiensa armoilla sen suhteen, mitä ne suuhunsa saavat laittaa. Kaikki lemmikit eivät kuitenkaan tyydy osaansa vaan ne päättävät lähteä varkaisiin.

YouTubessa on julkaistu hauska video, jossa kissa on päättänyt saada osansa omistajan leivästä. Kissa on huomannut paperin päällä olevan herkullisen leivän, jonka se yrittää varastaa vetämällä huomaamattomasti paperin palasesesta tassullaan.

Omistaja on huomannut tilanteen ja alkanut kuvaamaan hauskaa toimintaa videolle. Kissa on piiloutunut ovelasti omistajan läppärin taakse, jonka suojista se yrittää huomaamattomasti vetää leivän luokseen tassullaan. Valitettavasti näpistely-yritys ei kuitenkaan jäänyt omistajalta näkemättä.