Pysäyttävän upea kooste! Vuoden 2017 elokuvatrailerit yhdistettiin

Elokuvat · Terhi Piiroinen

Sleepy Skunk on kunnioittanut tänä vuonna ilmestyneitä elokuvia koostamalla teatterilevitykseen päätyneiden elokuvien trailereista mahtavan videotallenteen. Hän on editoinut eri elokuvien trailereita yhteen ja yhdistänyt videoleikkeet onnistuneeksi kokonaisuudeksi.

Videolla nähdään otteita muun muassa Annabelle: Creation, Se, King Arthur, Wonder Woman ja Justice League -elokuvista. Monet elokuvat nähneet osaavat napata videon mash upista jokaisen valkokankaalla esitetyn filmatisoinnin. Yli 6,5 minuuttia kestävä kooste on huikea.

Elokuvien trailereissa ei säästellä dramatiikkaa, joten Sleepy Skunk on hyödyntänyt intensiivisiä tunnelmia mainosti myös omassa teoksessaan. Kolmeosainen traileripläjäys kertoo hyvin, minkälainen elokuva nykyisin menestyy Hollywoodissa. Suomessa vuoden katsotuin elokuva on ylivoimaisesti Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas.