Sisko yritti saada vauvalta pusua – saikin avarista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia videoita, joita ihmiset ovat kuvanneet vauvoistaan. Usein videolle tallentuu jotain aivan muuta kuin piti, koska vauvat eivät välttämättä ymmärrä poseerata kameralle juuri niin kuin kuvaaja on suunnitellut.

Viimeksi näimme miten vauva oksensi kesken leikkien isoveljensä suuhun. Tällä kerralla videolla tallentui hauska tilanne, jossa isosisko yritti saada hellyttävällä videolla vauvalta pusua. Pusun sijaan vauva antoikin tytölle melko kylmää kyytiä.

Isosisko on kuvannut videolla hänen ja pikkusisaren leikkejä. Hän yrittää saada vauvaa antamaan pusua ja kääntyy pikkuisen suuntaan silmät kiinni ja huulet valmiiksi mutristettuna. Pusun sijaan vauva päättääkin läimäistä siskoaan oikein kunnolla avokämmenellä poskelle.