Mikä bikinipeppu! Mallitulokas Ann-Kathrin säväytti huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisen jalkapallotähti Mario Götzen tyttöystävänä tunnetuksi tullut Ann-Kathrin Brömmel on saanut viime aikoina jalansijaa julkkismarkkinoilla, sillä näyttävä kaunotar päätyy nykyisin melko usein paparazzien tähtäimiin.

Nyt Ann-Kathrin Brömmel on kuvattu lomailemassa huvijahdilla Välimeren rannikolla, jossa hän pulahti uimaan todella niukoissa punaisissa uikkareissa.

28-vuotias Ann-Kathrin Brömmel on saksalainen mallikaunotar, joka on syntynyt Emmerich am Rheinissä. Ann-Kathrin tuli kotimaassaan tunnetuksi jalkapallotähti Mario Götzen tyttöystävänä, mutta on onnistunut sittemmin tekemään myös omaa julkkisuraansa. Pari on viihtynyt viime aikoina hyvin lemmenlomilla varsinkin Etelä-Euroopassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash