Raju video Vaasan konserttiturmasta – näin valtava putki putosi yleisön päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Vaasassa tapahtui illalla vakava onnettomuus, jossa Vaasa Arenan loppuunmyydyssä konsertissa putosi suuri ilmastointiputki ja valaisinkiskoja yleisön päälle. Sittemmin kerroimme, että putki oli ollut mahdollisesti irrallaan tai löysällä jo jonkin aikaa.

Sosiaalisessa mediassa julkaistiin eilen runsaasti kuvia onnettomuuspaikasta, mutta nyt on selvinnyt, että turma tallentui myös videolle. Oheisella konserttivieraan kuvaamalla videolla nähdään miten putki putosi yleisön päälle melko suurella nopeudella. Onnettomuus nähdään videolla 19 minuutin ja 8 sekunnin kohdalla.

Staran eilen saamien tietojen mukaan yleisön päälle pudonnut ilmastointiputki oli heilunut jo viikko sitten poikkeuksellisen paljon. Tuolloin se ei kuitenkaan ollut varsinaisesti irti, joten asiasta ei huolestuttu enempää. Kukaan ei arvannut, että putki voisi olla putoamaisillaan. Tutkijat selvittävät parhaillaan mistä onnettomuus johtui.