Naisen vuosikausia kestänyt kipupiina päättyi – kannabisöljy pelasti

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kuuluvan Orkneysaarten pääkaupunki Kirkwallissa asuva Brenda Davidson on kärsinyt piinaavasta hermosärystä 13 vuoden ajan. Syynä on kivulias iskias, johon hän ei ole löytänyt auttavaa lääkettä apteekin hyllyltä.

Selästä alaraajoihin säteilevä hermokipu on estänyt muun muassa 55-vuotiaan naisen työskentelyn kahvilassa tai tavalliset lenkit koiran kanssa. Nainen kuuli parturikampaajansa äidin saaneen apua samanlaisiin vaivoihin luontaistuotekaupastasta saatavasta hamppuöljystä. Davidson tilasi CDB Brothersin valmistamaa öljyä nettikaupasta.

Hän huomasi hamppuöljyn auttaneen kipuihin välittömästi. Nainen kertoo Independent-lehdelle, että Skotlannin kannattaisi harkita kannabistuotteiden laillistamista lääkinnällisiin tarkoituksiin, koska ihmiset voisivat saada suunnatonta apua sairauksiinsa ilman synteettisiä lääkeaineita. Psykoaktiivinen yhdiste THC on poistettu Davidsonin käyttämästä öljystä.

Me and Mum at simple red, mums a bit scared of the hight so she,s not taken a drink,so a cheap night!

Publié par Brenda Davidson sur samedi 5 décembre 2015