Oasis tekee paluun? Gallagherin veljekset hautasivat sotakirveen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasis hajosi vuonna 2009, kun yhtyeessä olleet Gallagherin veljekset riitautuivat pahasti. Noel ja Liam Gallagher ovat sanoneet useissa eri haastatteluissa, että maailmassa ei ole niin suurta rahasummaa joka riittäisi yhtyeen come backiin. Nyt veljekset ovat kuitenkin haudanneet sotakirveensä.

45-vuotias Liam Gallagher on vastannut 50-vuotiaan Noel-veljensä yhteydenottopyyntöön joulutunnelmissa. Mies kertoi asiasta Twitterissä. Vuosien tappelemisen jälkeen muusikkoveljekset ovat solmineet sovun. He ovat jopa keskustelleet kasvotusten.

Oasiksen entinen laulaja Liam Gallagher on toivonut sovun tekemistä Noelin kanssa lähinnä sukulaisuussyistä, eikä niinkään musiikillisissa tarkoituksissa. Mikäli veljekset pystyvät työskentelemään yhdessä myös lavalla, tarkoittaisi tämä brittirokkareiden fanien unelmien täyttymistä. Oasis hajosi Pariisissa tapahtuneen takahuoneriidan päätteeksi vuonna 2009, Daily Mail uutisoi.

A post shared by Oasis (@oasis) on