Chrissy Teigenin suloiset raskauskuvat – pariskunta hehkuu onnea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana ja he odottavat Luna-tyttärelle pikkusiskoa tai -veljeä.

Nyt 32-vuotias Chrissy Teigen on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan tyylikkään ja samaan aikaan hauskan raskauskuvan. Kuvassa nainen istuu keittiöntasolla valkoinen body yllään ja pitelee pyöristyneestä raskausvatsastaan kiinni. Toiseen kuvaan hänen taakseen on ilmestynyt myös aviomies John Legend.

Kuvasta erikoisen tekee naisen valitsema ruoka-aiheinen rekvisiitta. Pöydälle naisen viereen on asetettu ananas ja leikkuulauta, jonka päällä on iso pala lihaa. Ilmeisesti kuvalla halutaan myös tuoda ilmi sitä, että nainen on juuri tekemässä toista kokkikirjaansa.

🔎 spot the difference

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on