Poliisi pysäytti hurjat opiskelijabileet – alkometri värähti jo sisäilmasta!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnelma opiskelijoiden juhlissa on usein kosteaa, mutta Yhdysvaltojen Marylandissa järjestetyt bileet olivat jo omaa luokkaansa. Juhlissa alkoholia mitattiin jo pelkästä sisäilmasta.

Poliisit hälytettiin Betesdassa sijaitsevassa vuokrakodissa järjestettyihin ylioppilasyhdistyksen juhliin naapurien toimesta. Viranomaisten saapuessa osa juhlavieraista piilotteli heitä vessassa, ja ainakin yksi juhlija pakeni poliiseja hyppäämällä alas toisen kerroksen ikkunasta.

Tequila-tiistaiksi Facebookissa kutsuttujen juhlien todellinen villiys selvisi poliiseille heidän alkometrien mitattua alkoholia rakennuksen sisäilmasta. Alkometri näytti ilman alkoholilukemaksi 0,01 promillea.

WJLA-uutissivuston mukaan poliisit syyttävät kuutta opiskelija-asunnon asukasta alkoholin tarjoilusta alaikäisille. Mikäli heidät tuomitaan, saattaa kutakin odottaa satojen tuhansien dollarien arvoinen sakkorangaistus.