Tinder-profiilikliseet testattiin – toimivat oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien ihmisten tapaaminen ja ensikohtaaminen tapahtuvat nykyään todella usein jossakin sosiaalisen median palvelussa tai deittailusovelluksessa. Sen vuoksi onkin todella tärkeää, että itsestään pystyy antamaan hyvän vaikutelman tuntemattomalle henkilölle pelkän profiilikuvan ja lyhyen kuvaustekstin avulla.

Elite Daily -sivuston mukaan suurimpia Tinder-profiilikliseitä löytyy kahdeksan. Näiden asioiden lisääminen profiilitekstiin voi saada henkilön tuntumaan melko tavanomaiselta, mutta ne kuitenkin toimivat hyvinä keskustelunavaajina siitä huolimatta.

1. Emojit

2. Horoskooppimerkit

3. Persoonallisuustyyppi

4. Rakkaus matkustamiseen

5. Jokin samaistuttava lainattu teksti tai sanonta

6. Pizza

7. Koira, kissa, hamsteri, käärme tai jokin muu, joka kuuluu samaan pakettiin henkilön kanssa

8. Maininta Netflixistä

26-vuotias Sydnee Lyons piti näiden asioiden lisäämistä Tinderiin tylsänä, mutta päätti kokeilla miten ne toimivat hänen kohdallaan. Kävi ilmi, että hän tarjosi profiilinsa avulla tällä tavalla enemmän helppoja puheenaiheita ja keskustelun avauksia, joiden ansiosta miesten oli helppo aloittaa keskustelu. Miesten oli ilmeisen helppoa puhua matkustamisesta, pizzasta, horoskoopeista, lemmikeistä ja televisiosarjoista.