Bikinit vai postimerkit? Miss Silmänruoka paljasteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 31-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa ja on nykyisin usein paparazzien tähtäimissä.

Nyt Anais Zanotti ja hänen fitness-ystävänsä Nicole Cardia on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta päivästä rannalla Miami Beachilla. Heidän rusketusraitansa eivät tule olemaan kovin massiiviset, sillä esimerkiksi alaosassa molemmilla oli äärimmäisen pienet bikinit.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash