Bella Thorne on innoissaan joulusta – punaisessa alusasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella Thorne esittelee ahkerasti paljasta pintaa omalla Instagram-kanavallaan hänen lähes 17 miljoonalle seuraajalleen. Tuoreimmassa kuvassaan nainen kertoo olevansa jo joulutunnelmissa poseeratessaan joulukuusen edessä todella seksikäs punainen alusvaatesetti yllään.

Hetki sitten Bella Thorne julkaisi omassa Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän oli ilman paitaa. Nainen peitti rintansa vain käsiensä avulla ja esitteli faneille rintojen alle piirreltyjä tähtiä kysyen heiltä: ”Pitäisikö minun ottaa tällainen tatuointi?”. Ilmeisesti piti, sillä nainen on myöhemmin paljastanut ottaneensa kyseisen tatuoinnin.

It's starting to feel a lot like Christmas ✨

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

L L L lick me like a candy kane

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Relaxed af 👣

A post shared by BELLA (@bellathorne) on