Huvittavat joulukoristeet – aiheena pelkkiä sanaleikkejä

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa omakotitaloihin ripustetaan aina halloweenin aikaan ja jouluisin niin näyttävät valot, että koko naapuruston ohi ajavat autoilijat saavat vain huokailla ihastuksesta. Osa vie oman valaistuksensa jopa niin pitkälle, että siihen on yhdistetty myös musiikkia.

Nyt videolla nähdään miten eräs pariskunta päätti tänä vuonna tehdä joulukoristelut omakotitalonsa pihalle. Teemakseen pariskunta otti tänä vuonna koristeluihinsa hauskat jouluaiheiset sanaleikit, joita heidän vieraansa voivatkin pähkäillä aina saapuessaan kylään.

Kyle Gundersonin julkaisemalla YouTube-videolla pariskunta esittelee talonsa kaikki koristelut ja selittää jokaisen koristeen taustalla olevan sanaleikin. Yllättävän monista jouluun liittyvistä sanoista saa nähtävästi hauskan sanaleikin, joiden vihjeinä pihan koristelut toimivat.