Tähtien Faceswap-hämmästyttää – Keanu Reeves ja Adam Driver kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -tähti Adam Driver ja muun muassa Matrix-elokuvista tunnettu Keanu Reeves eivät ehkä vaikuta järin samannäköisiltä. Tähdillä on kuitenkin hämmästyttävän samankaltaisia piirteitä, jotka tulevat esille heille tehdyssä Faceswap-kuvassa.

Sarjakuvakäsikirjoittaja Mark Millar jakoi Twitterissä kuvan, jossa Keanu Reevesin kasvot on siirretty Faceswap-sovelluksella Adam Driverin kuvaan. Otoksen vieressä on alkuperäinen kuva Driveristä. Otoksen perusteella tähtien kasvot ovat yllättävän samannäköiset.

Girls-sarjasta kuuluisuuteen noussut Adam Driver on tehnyt nousujohdanteista uraa. Hänet on nähty muun muassa uusissa Star Wars -elokuvissa, joissa hän näyttelee Kylo Reniä.

Keanu Reeves on puolestaan esiintynyt valkokankaalla jo 80-luvun puolivälistä saakka. Tähden ura on ollut viime vuosina jälleen nousussa, mistä kiitos kuuluu erityisesti John Wick -toimintaelokuville.