Metsästä kantautui pelottavia ääniä – mikä ihme ne aiheutti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Synkkä metsä ja sieltä kantautuvat oudot äänet ovat yhdistelmä, joka laittaa takuuvarmasti mielikuvituksen liikkeelle. Tuoreella kanadalaisvideolla kuultavat mystiset äänet ovat ihmetyttäneet niin paikallisia asukkaita kuin some-käyttäjiä ympäri maailman.

Ilmiö ikuistettiin kameralle Kanadan Brittiläisen Kolumbian Mauriecetownissa 16. joulukuuta. Videolla mies kuuntelee järkyttyneenä läheisestä metsästä kuuluvia pelottavia, vääristynyttä huutoa muistuttavaa meteliä.

– Mitä hittoa? Kaikki muutkin kuulevat sen, kuvaaja toteaa videolla.

Spekulaatiot äänten alkuperästä ovat vaihdelleet aina villieläinten kaltaisista luonnollisista selityksistä aina korkealentoisempiin teorioihin, kuten Isojalkaan ja avaruusolentoihin. Yksi asia on kuitenkin varmaa. Mauricetownin metsissä liikkumista kannattaa varmuuden vuoksi vältellä pimeän tullen.