Pariskunnan pelastama koira varastettiin – löytyi kuukausien päästä Intiasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kreikassa matkustanut pariskunta ihastui löytämäänsä koiranpentuun. Pieni musta koiranpentu oli hylätty, sillä oli ollut paljon punkkeja, mutta se oli kuitenkin pirteä ja leikkisä. Pariskunta hoiti pennun terveeksi ja päätti adoptoida pennun, koska kukaan ei näyttänyt sitä kaipaavan.

Pariskunta matkusti asuntovaunullaan Luke-koiransa kanssa ympäri maailmaa. Intiassa pysähdyttyään joku varasti asuntoauton ulkopuolelle hihnaan kiinnitetyn Luken ja vei mukanaan. Pariskunta etsi koiraa Intiassa pitkään ja tulosti tuhansia mainoslehtisiä, mutta koiraa ei löytynyt. Surulliset koiran omistajat joutuivat lähtemään Intiasta lopulta ilman rakasta lemmikkiään.

Yllättäen kolmen kuukauden kuluttua miehelle soitettiin ja kerrottiin, että koira oli löytynyt. Koira oli vaeltanut yksin varastajiensa hylkäämänä Intian rantahiekalla. Pariskunta oli matkustanut heti takaisin Intiaan hakemaan koiraansa. Jälleennäkeminen oli todella onnellinen kun koira sai viimein 106 päivän jälkeen rakkaan perheensä takaisin.