Nyt on paljasta pintaa! Missikaunottaren niukka iltapuku saa miehet sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt Opie on säväyttänyt iltapuvussa.

Lisa kuvattiin eilen Miamissa, jossa hän suuntasi juhlimaan miljoonakaupungin yöhön hyvin paljastavassa iltapuvussa. Sähkönsinisessä iltapuvussa oli säästelty kangasta todella reippaasti sillä varsinkin yläosassa vilautus oli koko ajan vain milleistä kiinni, ja illan aikana lähes vääjäämätön.

Pari viikkoa sitten Lisa Opie ja hänen poikaystävänsä Franz osallistuivat Los Angelesissa järjestettyihin naamiaisiin Barbie ja Ken -pariskuntana.

Kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash