Huikea Netflix-kosinta! Poikaystävä ilmestyi televisioon Drew Barrymoren kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin kaltaisista suoratoistopalveluista on muodostunut tärkeä osa useiden pariskuntien arkea. Yhä useammin yhteistä aikaa vietetään rentoutumalla yhteisten suosikkisarjojen äärellä. Eräs pariskunta katseli yhdessä Netflixiä jo ensimmäisillä treffeillään.

Niinpä myös kosiminen tapahtui teeman mukaisesti. Conor-niminen nuori mies päätti nimittäin hankkia suoratoistopalvelulta apua tyttöystävänsä Kamelan käden pyytämisessä. Conor kertoi Kamelalle parin osallistuvan realityohjelmaan, jossa he katsovat Santa Clarita Diet -sarjaa. Kamelan yllätykseksi poikaystävä ilmestyi ruutuun kesken hänen suosikkisarjansa.

Yllätyksestä tuli vielä suurempi, kun Drew Barrymoren ja Timothy Olyphantin kanssa samalle sohvalle istunut Conor pyysi Kamelaa vaimokseen. Tyttöystävän vastaus oli myöntävä. Kamela oli selkeästi otettu kosimistilanteen epätyypillisyydestä, mutta myös siksi että Drew Barrymore tiesi hänen nimensä. Koska kyseessä on Netflixin julkaisema video, ei ole tiedossa oliko tapaus aito.