Lapset ylikierroksilla jouluna? Vienon rentoutus auttaa nukahtamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun aikaan perheiden lapset käyvät helposti hieman ylikierroksilla, kun Joulupukki on tuonut odotetut lahjat ja viikkokausien jännitys on päässyt purkautumaan. Tällaisissa tilanteissa lapsilla on usein hieman haasteita nukahtamisessa, kun ajatukset risteilevät vilkkaasti. Sama tilanne voi olla myös aikuisilla.

Suomalainen Vieno tarjoaa kaikenikäisille runsaasti monipuolisia rentoutuksia, jotka auttavat elämän haastavissa tilanteissa. Parhaillaan Vieno tarjoaa joulukampanjassaan ilmaiseksi jouluiset rentoutukset sekä lapsille että aikuisille. Tästä linkistä löytyvät rentoutukset vievät rauhallisemmille vesille.

Vienon verkkokaupasta löytyy lisäksi monenlaisia rentoutuksia muun muassa urheiluun, lapsille, hyvään oloon, seksielämään, stressiin, raskauteen ja onnellisuuteen. Joulun rentoutukset voi kuunnella suoraan Vienon verkkosivuilta tai ne voi ladata itselle haluamaansa laitteeseen sähköpostin kautta tai vaihtoehtoisesi ladata esimerkiksi Dropboxiin tulevia kuunteluita varten.