Parhaat pieneen tilaan sopivat lahjaideat – ostitko sinä tällaisia?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä ostaa joululahjat viime tipassa ja totaalisessa kiireessä. Tällöin harvoin jää tilaa kunnolliselle lahjasuunnittelulle, jolloin toisen paketin sisältöön käytettäisiin ajatustyöskentelyä. Tällöin on vaarana, että ostaa lahjaksi turhaa krääsää.

Vaikka kuulostaisi kuinka ihanalta antaa ystävälle joululahjaksi puhallettava yksisarvinen, voi se olla liian massiivinen pieneen kotiin esille pantavaksi. Sen sijaan lahjaksi voi antaa laadukasta ja käsintehtyä suklaata, elokuvalippuja tai vaikkapa tuliterän älypuhelimen. Eli pienen ja ajatuksella hankitun paketin.

Lahjansaaja varmasti ilahtuu myös, jos paketista tulee esiin laadukkaan ravintolan lahjakortti, elämyslahja tai vaikkapa saajan nimissä tehty lahjoitus hyväntekeväisyyteen. Myös korut mahtuvat pieneen tilaan, vinkkinä etenkin kaikille aviomiehille. Toisinaan ajatukseltaan suurin lahja annetaan pienessä pakkauksessa, PureWow muistuttaa.