Mies, näin teet naiseen paremman ensivaikutelman

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nuoret aikuiset flirttailevat nykyisin enemmän treffisovellusten välityksellä kuin kasvotusten tosielämässä. On kuitenkin helpompaa muodostaa vastakkaisen sukupuolen edustajasta mielipide ilmeiden, eleiden, tuoksujen ja käyttäytymisen perusteella. Kuinka miehet voivat tehdä paremman ensivaikutelman naisiin?

Vanha sananlasku kuuluu, että ensivaikutelma tehdään vain kerran. Naista ei kuitenkaan kannata lähteä iskemään vanhoja sananlaskuja hokien. Sen sijaan, että kysyy: ”Hei kaunokainen, käytkö usein täällä?”, kannattaa naisen kanssa viritellä keskustelua tilanteeseen sopivasta aiheesta.

Hyvä esimerkki on se, että kysyy naiselta kirjastossa lukusuosituksia, mielipidettä hyvään viiniin alkossa tai hänen kannattamaansa urheilujoukkuetta sporttibaarissa. Mielenkiintoisen naisen voi myös kutsua kanssaan biljardipeliin tai dartskilpailuun, mikäli anniskeluravintolasta löytyy sellaisia.

Naiset ovat myös kiitollisia, mikäli mies huomaa neitokaisen joutuneen kiusalliseen tilanteeseen toisen miehen kanssa. Ventovieras voi pelastaa tilanteen naista puolustamalla ja miesten puolesta pahoittelemalla. Mies voi tarjota naiselle drinkin perinteiseen tyyliin.

Yksi ensivaikutelman tärkeimmistä tekijöistä on miehen tuoksu ja siisti ulkonäkö, sillä miellyttävältä tuoksuvat kaksilahkeiset saavat aina naiset helpommin kiinnostumaan ja jäämään mieleen, Men’s Health tietää.