49-vuotias Will Smith liittyi Instagramiin – tyrmäävä aloitus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

49-vuotias näyttelijä Will Smith on yksi Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijöistä ja koomikoista. Vaikka mies onkin paljon mediassa esillä, hän on loistanut poissaolollaan sosiaalisessa mediassa. Nyt mies päätti viimein liittyä Instagramiin.

Will Smith perusti viimein oman kanavansa Instagramiin. Näyttelijä vieraili Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, jossa Ellen antoi miehelle paljon hyviä vinkkejä Instagramia varten. Nainen opasti tähdelle onnistuneiden kuvien salat, jotka olivat ankkahuulet, peilin kautta otetut kuvat, ruokakuvat ja otokset suloisten vauvojen kanssa.

Ellenin avulla Will Smith sai viisi hyvää julkaisua kanavalleen ja loistavan startin suositussa kuvasovelluksessa. Neljän päivän aikana mies on saanut kanavalleen jo 2,5 miljoonaa seuraajaa, jotka ovat tykkäilleet ahkerasti näyttelijän julkaisuista.

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

A post shared by Will Smith (@willsmith) on