Katie Price tuhmana tonttuna – julkaisi seksikkään kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on sinkku. Hän liittyi syksyllä Huggle-treffisovelluksen käyttäjäksi halutessaan tavata uusia miehiä. Sovellus auttaa naista pääsemään yli pettäjämiehestään.

Kolmannesta aviomiehestään Kieran Haylerista vastikään eronnut 39-vuotias glamourmalli Katie Price on näyttävä kaunotar, joka ei pelkää esitellä paljasta pintaa. Hänen Instagram-kanavallaan onkin totuttu näkemään todella rohkeita kuvia, ja nyt Price yllätti seuraajansa joulukuuhun sopivalla kuvalla.

Katie Price julkaisi itsestään seksikkään kuvan, jossa hän poseeraa sängyllä. Naisella on yllään vain todella lyhyt punainen mekko, joka yllään nainen on ikään kuin Joulupukin seksikäs apulainen. Kuvassa nähdään myös selvästi naisen yläreidessä oleva tatuointi, joka on rusetillinen sukkanauha.

Merry Christmas Everyone! Hope you had an incredible day xx

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on