Teinivaimolla vakava masennus – huono itsetunto syynä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona tunnettu Courtney Stodden kärsii vakavista itsetunto-ongelmista ja masennuksesta. 23-vuotias kaunotar on nyt paljastanut Instagramissa, että hänen depressionsa on äärimmäisen hankala. Hän haluaa auttaa avautumisellaan muita samassa tilanteessa olevia.

Courtney Stodden voi huonosti. Hän on sanonut kokevansa liikaa tunteita, rakastavansa liian syvästi ja olevansa ylivoimaisen epävarma itsestään. Nainen kirjoitti mustavalkoiseen Instagram-kuvaansa, että taistelee vaikean masennuksen kanssa. Hän haluaa kuitenkin muistuttaa, että mikäli sinäkin kärsit ahdistuksesta tai masennuksesta, et ole taistelussa yksin.

Osa ihmisistä on yllättynyt Courtney Stoddenin avautumisesta. Hän on näyttänyt sosiaalisessa mediassa terveeltä ja pirteältä. Teinivaimon avautuminen kuitenkin todistaa sen, että kaikki mielen sisällä tapahtuvat myllerrykset eivät välttämättä näy ihmisestä ulospäin. Courtney Stodden ja hänen 56-vuotias aviomiehensä Doug Hutchinson saivat kesällä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla.

Say cheese 🧀

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

Angel in human form 😇 #picoftheday

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on