Victoria Beckham rakastaa ylellisiä viinejä – illallispöydässä 1 710 dollarin punaviini

Lifestyle Lux Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotitietoisella bisnesnaisella ja perheenäidillä Victoria Beckhamilla on tunnetusti erittäin kallis maku niin tyylin kuin ruokajuomienkin suhteen. Viimeksi Victoria Beckham esitteli sosiaalisessa mediassa 2.500 dollarin arvoista viinipulloa, jonka sisältöä nainen nautiskeli rentoutuakseen.

Nyt Victoria Beckham on täydentänyt perheensä joulupöytää viinillä, joka maksaa noin 1.710 dollaria. Näyttää siltä, että Beckhamien illanistujaisiin ei edes kelpaisi viini, jonka hinta olisi vain kaksi- tai kolmenumeroinen.

Victoria Beckham on kertonut olevansa myös tequilan ystävä. Hän sai Daily Mail -sivuston mukaan hänen ystävältään Rosie Richardsonilta lahjaksi tequilaa, johon oli sekoitettu kahvia. Pullo oli tehty vain Beckhamia varten ja sen etiketissä olikin naisen oma kuva.