Khloe Kardashian hehkuu raskaana – upea tyyli säväyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian vahvisti hetki sitten viimeinkin tiedon, jonka mukaan hän on raskaana. Paljastuksen jälkeen realitytähti ja bisnesnainen on saanut tuhansia onnitteluviestejä faneiltaan ja monilta tunnetuilta tähdiltä.

33-vuotias Khloe Kardashian julkaisi omalle Instagram-kanavalleen kuvan ja videon, jossa nähdään naisen upea raskausajan tyylinäyte juhlia varten. Nainen on pukeutunut hänen äitinsä järjestämiin joulujuhliin todella upeaan asuun, josta ei puuttunut kimallusta.

Kardashian loisti hopean värisessä haalariasussa, jossa oli paljon kimalteita ja hapsuja. Juhlavan asun kruunasi velä paksu ja pitkä turkistakki. Naisen koripalloilijamies Tristan Thompson on kehunut Khloe Kardashiania ja kertonut hänen olevan nyt raskaana vielä kauniimpi kuin koskaan aiemmin.