Kim Kardashian esitteli joululahjaansa – arvo 269 000 dollaria

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West on tunnettu siitä, että hän antaa aina vaimolleen Kim Kardashianille todella ylellisiä ja yllättäviä lahjoja. Tänä jouluna mies keksi vaimolleen jälleen sellaisen lahjan, jollaista Kardashian ei taatusti osannut odottaa.

Kanye West osti Kim Kardashianille sadoilla tuhansilla dollareilla suuryritysten osakkeita. Kardashian sai Daily Mail -sivuston mukaan 920 Walt Disneyn osaketta ja 995 Adidaksen osaketta, joiden arvo yhteensä on jo noin 269.000 dollaria. Näiden lisäksi mukana oli vielä Amazon.comin, Applen, Adidaksen ja Netflixin osakkeita.

Kim Kardashian oli lahjasta todella innoissaan ja varoitti fanejaan leikkisästi siitä, että hänellä on maailman paras aviomies. Kanye Westin lahjat eivät vielä loppuneet tähän vaan nainen kertoi osakkeiden olevan vain osa hänen saamaansa joululahjaa. Muita lahjoja nainen ei kuitenkaan vielä paljastanut.