Tubettaja loukkasi huumepomoa – murhattiin kylmäverisesti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kotimaassaan Meksikossa suosittu Youtube-tähti tapettiin raa’asti pian sen jälkeen, kun hän herjasi videollaan paikallista huumepomoa. Culiacanin merirosvo -lempinimellä esiintynyt Juan Luis Lagunas Rosales oli kuollessaan vasta 17-vuotias.

Tuoreella videollaan Juan vitsaili El Mencho -nimellä tunnettua Nemesio Oseguera Cervantesista. Tubettaja muun muassa kehotti videolla kartellipomoa imemään hänen penistään.

Aseistetut miehet iskivät myöhemmin Jaliscossa sijaitsevaan baariin, jossa Juan oli juhlimassa ystäviensä kanssa. He ampuivat Youtube-tähteä 15-18 kertaa. Independent-lehden mukaan kuollut Juan tunnistettiin lopulta hänen tatuoinneistaan.

Juanilla oli Facebookissa yli miljoona seuraajaa ja yli 300 000 seuraajaa Instagramissa. El Mencho on yksi Meksikon pahamaineisimmista rikollispomoista. Hänen New Generation -kartellinsa epäillään syyllistyneen asekauppaan, kiristykseen, sieppauksiin ja tuhansiin murhiin.