Kohukaunottaret bikineissä rannalla – Melissa ja Claudia tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Tuomaroinnin sijaan Claudia tunnetaan kuitenkin ympäri maailmaa näyttävänä bikinimallina.

Suureksi Suomen ystäväksi Staran haastattelussa taannoin tunnustautunut Claudia lähetti äskettäin perinteiset jouluterveisensä Staran lukijoille poseerattuaan Miami Beachin rannalla seksikkäissä jouluasuissa yhdessä ystävänsä Melissa Lorin kanssa. Nyt sama parivaljakko nähdään nauttimassa aurinkoisesta rantapäivästä samaisella Miamin rannalla.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash