Nainen kelasi kalasaalista kaikin voimin – koukusta paljastui yli 100-kiloinen meriahveneksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastuksen parasta antia on odottaminen ja jännittäminen siitä koska kala nappaa syöttiin. Jännittäviä hetkiä koetaan myös silloin, kun kalan nostaminen tuntuu erityisen raskaalta eikä kalastajalla ole tietoa siitä mikä kalalaji on napannut syöttiin.

Nyt videolla nähdään tilanne, jossa nainen on saanut ison kalasaaliin syöttiinsä. Nainen yrittää kaikilla voimillaan kelata siimaa ja nostaa kalaa meren syvyyksistä pinnalle, mutta se näyttää tuntuvan välillä ylitsepääsemättömän raskaalta.

Mies kannustaa naista vieressä ja haluaa, että nainen nostaa itse kalan pintaan. Nainen pinnistelee kaikilla voimillaan ja saa viimein saaliinsa näkyviin. Kumpikin naurahtaa ihmetyksestä kun käy ilmi, että kyseessä on jättiläismäinen meriahven. Juutalaiskalaksikin kutsuttu itajara painaa täysikasvuisena noin 180 kiloa, minkä vuoksi onkin täysin ymmärrettävää, että kalan väsyttäminen otti koville.