Naisen joulu överiksi – yritti sniffata kokaiinia vielä poliisiasemalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaikkien joulu ei ole auvoista ja rauhallista juhlintaa perheen kesken. Yksi överiksi joulunsa vetäneistä on amerikkalainen 25-vuotias Nicole Hunter, joka oli riehunut kotikaupungissaan Connecticutin Ledyardissa.

Nicole Hunter oli ensin ajellut Kia-merkkisellä maastoautollaan holtittomasti pitkin Ledyardin katuja joulupäivänä. Sen jälkeen nainen oli riehunut poliiseille ja vastustellut pidättämistä, The Smoking Gun uutisoi. Hänet toimitettiin poliisilaitokselle.

Ruumiintarkastusta odotellessa Nicole Hunter kaivoi taskustaan pienen pussin kokaiinia. Hän yritti sniffata valkoista jauhetta poliisilaitoksella rutiinitarkastusta odotellessaan. Hän ei onnistunut huumeiden käyttämisessä, mutta joutuu vastaamaan syytteisiin huumausaineiden hallussapidosta, epäjärjestyksen aiheuttamisesta ja virkavallan vastustamisesta.

Poliisi