Tyttöystävä söi viimeisen keksin – poliisit paikalle perheväkivallan päätteeksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 31-vuotias Richard Hessic on pidätetty parisuhdeväkivallan takia. Mies oli lyönyt tyttöystäväänsä nyrkillä kasvoihin, koska nainen oli ilmeisesti syönyt viimeisen talossa olleen keksin.

Teurastajana työskentelevä Richard Hessic oli raivostunut, kun huomasi viimeisen suklaakeksin kadonneen kodista. 34-vuotias tyttöystävä nauroi pienestä asiasta raivostuneelle miehelle, mikä teki Hessicistä entistäkin vihaisemman.

Tyttöystävä ehdotti vitsaillen, että he voisivat katsoa kodin valvontakameralta, kuka oli syönyt viimeisen keksin. Samalla nainen sanoi, että ei halunnut tapella mitättömästä asiasta.

Hessic seurasi kylpyhuoneeseen mennyttä naista ja repi suihkuverhon alas. Sen jälkeen hän löi naista nyrkillä vasempaan poskeen. Paikalle tulivat poliisit, jotka pidättivät miehen. Richard Hessic sai lähestymiskiellon tyttöystävälleen ja kotiarestia GPS-monitoroinnin alaisuudessa, The Smoking Guns uutisoi.

Poliisi