Vaginalla nostellaan nyt painoja – näin sitä treenataan!

Fitness Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksivalmentajan uralla menestynyt Kim Anami on luonut itselleen nimeä painonnostajana. Toisin kuin muut painonnostajat, nainen nostaa painoja vaginansa lihaksia käyttäen. Anami nousi monien tietoisuuteen kun hän alkoi julkaisemaan vaginapainonnostoon liittyviä kuvia itsestään hänen Instagram-kanavallaan.

Harjoittelun ja tutkimisen myötä Anami on saanut itselleen aseman, jossa häntä pidetään vaginafitnessguruna. Nyt nainen esittelee erikoista painonnostolajiaan Unilad-sivuston julkaisemalla Facebook-videolla.

Videolla nähdään miten nainen nostelee erilaisia ja melko painaviakin esineitä vaginallaan. Nainen esittelee videolla myös sitä miten hän treenaa ja millaisia painoja hän käyttää kotonaan vaginan lihasten harjoittamiseksi. Naisen suoritukset ovat hämmästyttäviä ja videon perusteella Anamin vagina onkin varmasti yksi maailman vahvimmista.

The Woman That Lifts Stuff With Her Vagina

Vagina weight lifting is a thing and the world needs to know 😂😂

Publié par UNILAD sur jeudi 28 décembre 2017