Ihmiset lukivat ääneen muiden tunnustuksia – näitä asioita ihmiset katuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset joutuvat välillä katumaan elämässään tehtyjä tekoja ja tekemättä jääneitä asioita. Varsinkin vanhukset kertovat usein haastatteluissa, että eniten heitä jää harmittamaan elämässään se, että he eivät toteuttaneet omia unelmiaan tai matkustelleet.

Nyt Jubilee-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa ihmiset lukivat tuntemattomien ihmisten syvimpiä salaisuuksia ja asioita, joita he katuvat eniten elämässään. Moni on katunut asioita, jotka jäivät kokematta siksi, että he eivät uskaltaneet tehdä tai sanoa mitä olisivat halunneet.

Ihmiset voivat hävetä niin paljon katumiaan asioita, että he eivät koko elämänsä aikana paljasta niitä kenellekään. Video voi antaa monille lohtua siksi, että ihmiset pääsevät näkemään salaisuuksien lukijoiden olevan todella myötätuntoisia, ymmärtäväisiä ja empaattisia tuntemattomiakin ihmisiä ja heidän katumiaan asioita kohtaan.