Täydellinen nainen! Huippumalli Kelly Bensimon säväytti valkoisissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Kelly on viettänyt jo muutaman vuoden ajan hiljaiseloa julkisuudesta, sillä häntä ei ole juuri pintapiireissä tavattu.

Nyt Kelly on kuitenkin suunnannut perinteiseen tapaansa viettämään joulua ja vuodenvaihdetta Miamiin, jossa hän on vaihtanut vuotensa jo ainakin kolme kertaa peräkkäin. Perheensä kanssa lomaileva kaunotar kuvattiin tällä kertaa nauttimassa rantaelämästä valkoisissa bikineissä.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.

Splash
Splash
Splash
Splash