Pidä silmät kynässä – huomaatko tämän taikatempun?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisille taikureiden tekemät taikatemput voivat välillä tuntua todella uskomattomilta ja jäädä vaivaamaan niin paljon, että tempun paljastamisesta voisi vaikka maksaa. Yleensä taikurit tietävät toisten taikureiden temput, mutta välillä ammattilaisetkin pystyvät yllättämään toisensa.

Nyt hauskan taikatempun opetellut Steven Bridges esittelee taitojaan hänen julkaisemallaan YouTube-videolla. Videolla nähdään yksinkertaiselta vaikuttava temppu, jossa hän asettaa kynään korkin uskomattomalla nopeudella.

Steven Bridges näyttää videolla taikatemppunsa avulla monia eri tapoja, joiden avulla hän saa korkin kynään kiinni. Temppu saa monet katsojat hämilleen, koska korkin kiinnittäminen kynään vaatii yleensä tarkkuutta ja korkin asettamisen paikoilleen pienellä painalluksella. Nyt kynä näyttäisi vain kuin ilmestyvän tyhjyydestä korkki kiinni.