Tyrannosaurukset photobombasivat uutislähetyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutiskanava MSNBC:n verouudistusta käsittelevä osio muuttui taannoin odotettua koomisemmaksi. Suoran lähetyksen photobombasivat nimittäin yllättäen esihistorialliset pedot. MSNBC:n Hallie Jackson ja CNBC:n Ylan Mui keskustelivat suorassa lähetyksessä Yhdysvaltojen verouudistuksesta ja sen vaikutuksista.

Asiakeskustelu sai kuitenkin huvittavia piirteitä Jacksonin taustalle ilmestyneiden tyrannosaurusten ansiosta.

Jacksonilla ei vaikuttanut olevan hajuakaan siitä, että hänen takanaan näkyneessä puistossa kirmasi kolme dinosauruspukuun sonnustautunutta henkilöä. Hauska tilanne noteerattiin kuitenkin MSNBC:n Twitter-tilillä.

– Se hetki kun kolme tyrannosaurusta kuokkailee Hallie Jacksonin livelähetyksessä, kanava twiittasi.