Vanderpump Rules -tähden poikaystävä erosi – seurustelu on nyt julkista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on aiheuttanut omilla suhdekiemuroillaan paljon kysymyksiä. Edellisen tuotantokauden jaksoissa vuonna 2016 Lala Kentiä syytettiin siitä, että hän on suhteessa naimisissa olevaan mieheen.

Syytösten keskelle joutunut 27-vuotias Lala Kent vannoi, että hänen poikaystävänsä ei ole naimisissa. Hän ei kuitenkaan halunnut paljastaa kenellekään kuka hänen mysteerimiehensä on. Nyt on käynyt ilmi, että Lala Kentin poikaystävä oli 46-vuotias kahden lapsen isä, joka oli suhteen alettua naimisissa.

Tuottaja Randall Emmettin ja hänen entisen vaimonsa Ambyr Childersin avioero on nyt viimein astunut voimaan, minkä jälkeen Lala Kent ja Emmett onkin jo nähty yhdessä julkisesti. Emmett oli hakenut aiemmin vuonna 2015 vaimostaan eroa, mutta keskeyttänyt eroprosessin. Ambyr Childers haki eroa kuitenkin uudelleen vuoden 2017 tammikuussa, kun mies jäi Daily Mail -sivuston mukaan kiinni Lala Kentin kanssa suutelemisesta.